Whirlpool logo
User icon Bejelentkezés Garancia Ügyfélszolgálat Promóciók Termékregisztráció

Whirlpool-JAR promóció 2019.10.15-2019.12.31 vagy a készlet erejéig

AJÁNDÉK FÉL ÉVRE ELEGENDŐ JAR PLATINUM PLUS mosogatógép kapszula a Whirlpooltól!

 
Vásároljon és regisztrálja a promócióban résztvevő Whirlpool mosogatógépét és mi MEGAJÁNDÉKOZZUK fél évre elegendő JAR PLATINUM PLUS mosogatógép kapszulával*

Kérjük, hogy a profil oldalán állítsa be, melyik PickPack Pontra kéri ajándéka kiszállítását! (profil)

A promóció regisztráció köteles! Regisztráció a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldalon szükséges a vásárlást számított 1hónapon belül.
Promóciós időszak: 2019.10.15-2019.12.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.


A promócióban résztvevő termékek listája:
 60 cm széles mosogatógépek
WFC 3C26 P
WFC 3C26 X
WFC 3C22 P X
WFC 3C23 PF
WFC 3C23 PF X
WFO 3T222 PG X
WFO 3O32 P
WKFO 3O32 P X
WFO 3O33 DL X
WFP 4O32 PTG X
WFF 4O33 DLTG X @

45 cm széles mosogatógépek
WSFO 3O23 PF
WSFO 3O23 PF X
WSFO 3T125 6PC X
WSFO 3O34 PF
WSFO 3O34 PF X
*3x50 db, azaz összesen 150 db kapszula, azaz fél évre elegendő Jar Platinum Plus mosogatógép apszula csomag utólagosan kerül kiszállításra. 
A részvétel feltételeiről a részvételi szabályzatban tájékozódhat. Felhívjuk figyelmét, hogy a promóció készülékcsere esetén nem indul újra. Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a promóció kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott termékekre vonatkozik! Ennek, illetve a fenti feltételek valamelyikének hiánya a promócióból történő kizárással jár, és ebben az esetben nem érvényesíthető az igény a JAR Platinum mosogatógép kapszulacsomagra.A részvétel feltételeiről a részvételi szabályzatban tájékozódhat.
A csomagátvétel PICKPACK PONTON KERESZTÜL történik.
Pick Pack Pont-oknak köszönhetıen már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át csomagját:
• Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
• Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltıállomásokon
• Az idınkbıl van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
• Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
• A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan
Önnek a legkényelmesebb! 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítéseket, vagy jegyezzék fel az azonosító számot. A termékeket a csomagkiszállítás visszaigazolását követően Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on. Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez: Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát. A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megırizni köteles. 


*A promóció regisztráció köteles! Regisztrálni a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldalon lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy a promóció készülékcsere esetén nem indul újra. Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a promóció kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott termékekre vonatkozik! Ennek, illetve a fenti feltételek valamelyikének hiánya a promócióból történő kizárással jár, és ebben az esetben nem érvényesíthető az igény a Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulákra.