Whirlpool logo
User icon Bejelentkezés Garancia Ügyfélszolgálat Promóciók Termékregisztráció

Premium Selection 2016 meghosszabbított promóció

A PROMÓCIÓT A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL

2017. JANUÁR 15-IG MEGHOSSZABBÍTJUK!

 

A Nesresso készülékek napi sorsolása 2016. július 31. és 2016 december 31. között történik. A januári regisztrációkra már nem érvényes. A nyertesek listája megtekinthető a NYERTESEK menüpont alatt a weboldalon. 

 

A PROMÓCIÓ RÉSZLETEI:

 

Vásároljon 2016. április 1. és 2016. december 31. között a Whirlpool Premium Selection termékválasztékából + 2 év AJÁNDÉK garanciával! Amennyiben Ön 2016. április 1. és 2016. július 31. között vásárol, részt vesz napi nyereménysorsolásunkon, melyen naponta kisorsolunk egy Nespresso Inissia kávéfőzőt! A nyertesek listája megtekinthető a weboldalon. 

 

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlókat, hogy a Whirlpool idén ismét Premium Selection logóval látja el legkiválóbb termékeit. Ezen felső kategóriás készülékek esetében kiemelt fontossággal bír a megbízhatóság és tartósság, melyet cégünk most is kiterjesztett garanciával kíván egyértelművé tenni a fogyasztók számára, így a 2016. április 1. és 2016. december 31. között vásárolt minden Whirlpool „Premium Selection” készülék jelenleg érvényben levő garanciája mellé további 2 év teljes körű garanciát adunk ajándékba!

A promóció keretében a „Premium Selection” termékválasztékba tartozó szabadonálló készülékek esetében összesen 4 év (2+2 év), a beépíthető készülékeknél pedig összesen 6 év (4+2 év) garanciát biztosítunk a fenti időintervallumban történő vásárlásokra vonatkozóan a promóciós terméklistában szereplő készülékekre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre a vásárlást követő 30 naptári napon belül van lehetőség a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldal Termékregisztráció menüpontjában, így a regisztrációra a promóció időtartama alatt vásárolt készülékek esetén 2017. február 15-ig van lehetőség ( a januári regisztrációkra a nyeremény . A kiterjesztett garancia esetleges érvényesítéséhez a vásárlást igazoló számla, nyugta, bizonylat megőrzése szükséges a garanciaidő teljes hossza alatt. 

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a promóció kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott termékekre vonatkozik! Ennek, illetve a fenti feltételek valamelyikének hiánya a promócióból történő kizárással jár, és a plusz 2 év garancia ebben az esetben nem érvényesíthető.

A promóció időtartama alatt (2016. április 1. és 2015. július 31.) regisztrált Premium Selection terméket vásárlók között, 123 napon keresztül naponta kisorsolunk egy Nespresso Inissia kávéfőzőt az adott napon regisztrált vásárlók közül. A nyerteseket emailben értesítjük, így különösen fontos a helyes email címmel történő regisztráció és a pontos személyes adatok megadása a regisztráció folyamán. 

A regisztráció termékenként történik, így több termék vásárlása esetén Ön növeli nyerési esélyeit, egy készüléket azonban csak egyszer lehet regisztrálni. A nyertesek listája megtekinthető a www. regisztracio.whirlpool.hu (NYERTESEK) oldalon.

 

A promóció részvételi szabályzata és a promócióban résztvevő termékek listája az alábbiakban oldasható.