Whirlpool logo
User icon Bejelentkezés Garancia Ügyfélszolgálat Promóciók Termékregisztráció

20 év garancia a ZEN motorra

20 év kiterjesztett idejű és korlátozott tartalmú gyártói garancia a motorra Supreme Care ZEN technológiával rendelkező mosógépek és a ZEN technológiával rendelkező alábbiakban szereplő készülékek esetén 

Amennyiben 2015. január 1. után a Whirlpool Magyarország Kft. Által forgalmazott a Whirlpool Supreme Care ZEN technológiával rendelkező mosógépet vásárol és a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja azt oldalunkon, az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 20 év, azaz 240 hónap kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói garancia vonatkozik a motorra.

A promócióban résztvevő készülékek listája:

FSCR 70415
FSCR 80415

FSCR 80421

FSCR 80432

FSCR 90423

 FSCR 90430 

FSCR 10432

FSCR 10433

FSCR 12440

 

A Whirlpool Supreme Care termékcsalád további készülékeinek megismeréséhez kattintson IDE!

 

ZEN technológiával rendelkező felültöltős mosógépek 20 év motor garanciával

TDLR 60230

TDLR 65230

TDLR 65231

TDLR 70230

 

A Whirlpool Magyarország Kft. által, a jelen Promóció keretében, a jogszabály alapján kötelező jótállási időn felül vállalt, speciális feltételekhez kötött, kiterjesztett idejű gyártói jótállás kizárólag a megvásárolt készülék fentiek szerint, szabályszerűen történő regisztrációja esetén válik érvényessé, és kizárólag a motorra, mint főalkatrészre vonatkozik, ugyanakkor nem mentesíti a vásárlót a motorhoz kapcsolódó jótállási kötelezettség teljesítése során felmerülő kiszállás és munka díjának valamint egyéb költségeknek a megfizetése alól. A motor esetleges cseréje esetén a „Whirlpool kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás” ideje nem indul újra. A motor meghibásodásán kívül a készülék minden egyéb alkatrészének a meghibásodása esetén – beleértve a főbb alkatrészeket is – a készülékhez tartozó Jótállási Jegyen rögzített és a www.whirlpool.hu weblapon közzétett mindenkori általános jótállási és szavatossági feltételek érvényesek.

A garancia kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által magyarországi forgalomba bocsátott és érvényes magyarországi székhellyel rendelkező cégtől vásárolt készülékekre vonatkozik. Amennyiben ezen feltételeknek és a részvételi szabályzatban foglaltaknak nem felel meg a számla vagy a regisztráció, a kiterjesztett garancia érvényét veszti.