Whirlpool logo
User icon Bejelentkezés Garancia Ügyfélszolgálat Promóciók Termékregisztráció

10 év garancia a kompresszorra NoFrost hűtők

„10 ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA A NOFROST TÍPUSÚ HŰTŐSZEKRÉNYÉNEK KOMPRESSZORÁRA”

Vásároljon 2015. január 1. után a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott Whirlpool Supreme No Frost Hűtőszekrényt és a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálta azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év, azaz 120 hónap kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás vonatkozik a hűtőszekrény kompresszorára. 

A garancia feltételeit a készülékhez mellékelt jótállási jegy és a promóció részvételi szabályzata tartalmazza.

A promócióban résztvevő típusok:

BSNF 8121 W, BSNF 8121 OX, BSNF 8421 W, BSNF 8421 OX, BSNF 8152 W, BSNF 8152 OX, BSNF 9152 W, BSNF 9152 OX, BSNF 8452 OX, BSNF 9782 OX, BSNF 8783 OX, BSNF 8892 IX

A Whirlpool Magyarország Kft. által, a jelen Promóció keretében, a jogszabály alapján kötelező jótállási időn felül vállalt, speciális feltételekhez kötött, kiterjesztett idejű gyártói jótállás kizárólag a megvásárolt készülék fentiek szerint, szabályszerűen történő regisztrációja esetén válik érvényessé, és kizárólag a kompresszorra, mint főalkatrészre vonatkozik, ugyanakkor nem mentesíti a vásárlót a motorhoz kapcsolódó jótállási kötelezettség teljesítése során felmerülő kiszállás és munka díjának valamint egyéb költségeknek a megfizetése alól. A kompresszor esetleges cseréje esetén a „Whirlpool kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás” ideje nem indul újra. A motor meghibásodásán kívül a készülék minden egyéb alkatrészének a meghibásodása esetén – beleértve a főbb alkatrészeket is – a készülékhez tartozó Jótállási Jegyen rögzített és a www.whirlpool.hu weblapon közzétett mindenkori általános jótállási és szavatossági feltételek érvényesek.

A garancia kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által magyarországi forgalomba bocsátott és érvényes magyarországi székhellyel rendelkező cégtől vásárolt készülékekre vonatkozik. Amennyiben ezen feltételeknek és a részvételi szabályzatban foglaltaknak nem felel meg a számla vagy a regisztráció, a kiterjesztett garancia érvényét veszti.